Se kurser indenfor servicefagene

Se kurser indenfor servicefagene

Efteruddannelse for erfarne medarbejdere på køkken, kantine, café og restaurationsområdet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Efteruddannelse for erfarne medarbejdere på køkken, kantine, café og restaurationsområdet.
Info om fag
48835 - Danske tapas

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.
- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger
- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48835 Danske tapas Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
49852 - Det klimavenlige køkken

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Rentable koncepter for klimavenlig mad
Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Udvikle og fremstille klimavenlig mad
Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson
Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Fagnummer: 49852 Det klimavenlige køkken Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
49782 - Mad til take away

Målgruppe: Kurset er målrettet faglærte inden for madproduktion og medarbejdere med produktionsansvar samt personer med tilsvarende erfaringer.

Beskrivelse: Du kan:
- Udvikle et koncept til take away. I den forbindelse kan du forklare hygiejne, deklaration og emballering af mad til take away.
- Planlægge et produktionsflow til take away. I den forbindelse kan du forklare om den daglig drift og madproduktion til take away

Fagnummer: 49782 Mad til take away Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 933,30
Brochurer