Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Det grønne

Det grønne dækker anlægsgartner/kirkegård samt landbrug.

Indenfor anlægsgartner og kirkegårdsområdet tilbyder AMU-Fyn en bred vifte af grundlæggende såvel som videregående kurser, samt korte specielkurser, både på den grå, den grønne og maskinsiden af faget.
Kurserne henvender sig til dig, som har interesse i at arbejde udendørs i et kreativt fag. Du kan deltage på kurserne som både ledig eller beskæftiget, faglært eller ufaglært.

Anlægsgartnerområdet dækker bl.a. private anlægsgartnere, ejendomsservice, kommunale park- og vejforvaltninger, kirkegårdsområdet samt hus- og haveservice.

Vidste du, at AMU-kurserne er meritgivende i forhold til AMU Vejen til faglært anlægsgartner?

På landbrugsområdet tilbydes mange forskellige kurser indenfor værkstedskurser, maskinkurser og planteavl.

Se vores udbud her på siden.

Kontakt os gerne på tlf. 6613 6670 for yderligere information – vi er altid klar til at vejlede.

Læs den nyeste udgave af vores Magasin "Skurvognen" med nyt om bygge/anlægskurser og det grønne område.

Specialiser dig inden for et fagområde

Hvis du gerne vil specialisere dig inden for et bestemt fagområde, kan du vælge mellem:

  • Det grønne er for dig, som ønsker at arbejde med etablering og vedligeholdelse af grønne arealer. (haver, parker, golfbaner m. m)
  • Det grå er for dig, som ønsker at være beskæftiget med belægning i form af brosten og fliser.
  • Kirkegårdsområdet er for dig, som ønsker at være beskæftiget med anlæg af gravsteder, samt pasning og vedligeholdelse af kirkegårdens arealer.

Lovpligtige kurser

Vidste du, at der er en del kurser, som jf. lovgivning er lovpligtige?
Se vores lovpligtige kurser i listen nedenfor, eller kontakt os hvis du har spørgmål på tlf. 6613 6670 / amu-fyn@amu-fyn.dk.

Prøver i AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbekræftelse.

Læs mere om Prøver i AMU.

FAQ - det grønne

Ja, man kan. På www.blivanlægsgartner.dk kan du læse om, hvilke kurser du skal have for til sidste at tage svendeprøven på en teknisk skole. Klik på fanen ”fra ufaglært til faglært”.
Ja, vi har mange fag som kan styrke dine kompetencer, Fire af disse er specielt målrettet arbejdet på en kirkegård. Mange af de kurser, vi underviser i, understøtter desuden din mulighed for en højere løn.
Ja, mange af vores kurser fokuserer på biodiversitet og bæredygtighed, og enkelte fag omhandler fuldt og helt biodiversitet og bæredygtighed.
Ja, kompendier kan i det omfang det er muligt indlæses som PDF filer. Hvis vi får besked på forhånd, kan vi hjælpe med oplæsning og skrivning til den enkelte.