Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Betjening af minigravere og minilæssere

Hold

24-10-2023
Betjening af minigravere og minilæssere
AMU-Fyn - PMV Petersmindevej 50 5000 Odense C
2 dage Daghold
Kort fortalt

Deltagerne skal til brug for arbejde inden for anlægsområdet lære at betjene samt passe og vedligeholde minigrave- og minilæssemaskiner, samt lære at inddrage kvalitetssikring, sikkerhed, arbejdsmiljø og ydre miljø som en naturlig del af arbejdet.

Lær om: Gravearbejde, læssearbejde, graveopgaver, grøfteprofil, støberende, sokkelrende, fliseløfter, vakumløfter, betonhammer, nedbrydning, jordbor, graveteknik, nedgravning, læssemaskine
Info om fag
44490 - Betjening af minigravere og minilæssere

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til faglærte og ufaglærte bygningsarbejdere der har eller ønsker beskæftigelse inden for entreprenørområdet. Deltagerne skal have kørekort til traktor eller personbil.

Beskrivelse: Deltagerne kan:
Betjene minigravere og minilæssere i forbindelse med udførelse af bygge- og anlægsopgaver, herunder udførelse af normale graveopgaver (fx. ved nedgravning af ledninger i fortove, cykelstier og veje samt ved gravning af støberender og grøfteprofiler).
Anvende ekstraudstyr som f.eks. brydningsværktøj, fliseløfter, jordbor, kost til minigrave- og minilæssemaskine og anvende en arbejdscyklus og en graveteknik der er sikkerhedsmæssig og økonomisk optimal.
Foretage daglig og ugentlig pasning og vedligeholdelse i henhold til instruktionsbog.
Inddrage kvalitetssikring, sikkerhed, arbejdsmiljø og ydre miljø som en naturlig del af arbejdet.

Fagnummer: 44490 Betjening af minigravere og minilæssere Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 2.266,70