Ajour snerydning og glatførerbekæmpelse på vejbane

Kort fortalt

Deltageren kan med indgående viden om lovgrundlag for vintertjeneste, organisering-, metodevalg-, og udførelse af vintertjeneste, meteorologi og varslingssystemer, tømidlers anvendelse og miljøbelastning, diverse plovtypers og saltsprederes opbygning, funktion og anvendelse, betjene, samt forestå avanceret af- og påmontering af plove og spredere, læsning og rengøring af spredere, samt betjene styreboks til saltspreder udføre vintertjeneste i overensstemmelse med nyeste lovgivning og anbefalinger herfor.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Ajour snerydning og glatførerbekæmpelse på vejbane
Info om fag

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte der har/ønsker beskæftigelse i vognmandsvirksomheder, og som førere af lastbiler (kategori C) og traktorer udfører glatførebekæmpelse i form af snerydning og saltspredning på veje.

Beskrivelse: Deltageren har gennemført teoretisk og praktisk uddannelse fået indgående viden om følgende emner:

lovgrundlag for vintertjeneste,
organisering-, metodevalg-, og udførelse af vintertjeneste,
meteorologi og varslingssystemer,
tømidlers anvendelse og miljøbelastning,
diverse plovtypers og saltspreders opbygning, funktion og anvendelse, samt
sikkerhed i udførelse af vintertjeneste,

Deltageren kan på den baggrund udføre vintertjeneste i overensstemmelse med den nyeste lovgivning, jf. Bekendtgørelse af lov om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, nr. 1103 af 16.09.2010.

Deltageren kan endvidere betjene, samt forestå avanceret af- og påmontering af plove og spredere, læsning og rengøring af spredere, samt betjene styreboks til saltspreder, efter nyeste anbefalinger og regler.

Dette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.

Fagnummer: 47651 Ajour snerydning og glatførerbekæmpelse på vejbane Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 1.310,70
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kontakt
AMU-Fyn's transportcenter, Tietgenbyen
Skriv en besked
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.310,70