Se kurser indenfor servicefagene

Se kurser indenfor servicefagene

Åbne køkken/kantine kurser

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når der oprettes nye hold
Tilmeld dig kursusagenten, så modtager du en e-mail, når der oprettes nye hold.
Åbne køkken/kantine kurser
Info om fag
48813 - Anretning

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Portionere og anvende anretningsteknikker til de mest forekommende retter/menuer.
Anvende forskellige anretningsformer, herunder tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.
Præsentere de anrettede retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Fagnummer: 48813 Anretning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90
48830 - Fremstilling af supper og saucer - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, herunder ægte saucer.
- Fremstille supper og saucer med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48830 Fremstilling af supper og saucer - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
48814 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:
- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 2.983,20
48815 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan på grudlæggende niveau:
Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 2.983,20
48837 - Grundtilberedning

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering.
- Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.
- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningmetoder og fremstilling.
- Anvende køkkenfaglige termer.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48837 Grundtilberedning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90
48817 - Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering.
Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier:
______ Varme og lune retter, herunder anretninger
______ Smørrebrød, kanapéer og sliders
______ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Fagnummer: 48817 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
48818 - Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering.
Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, sе det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper.
Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kompetencerne opnеs inden for én af nedenstående kategorier:
_____ Varme og lune retter, herunder anretninger
_____ Smørrebrød, kanapéer og sliders
_____ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Fagnummer: 48818 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60