Bliv serviceassistent

Bliv serviceassistent

Online undervisning gik over al forventning

Online undervisning gik over al forventning for Erik og Lisbeth, som er i gang med en rengøringsteknikeruddannelse

Lisbeth Posselt og Erik Nicolaisen har arbejdet i afdelingen Rengøring og Hospitalsservice på OUH i hhv. 11 og 8 år.

De er i øjeblikket i gang med at opkvalificere sig til erhvervsuddannelsen rengøringstekniker på AMU-Fyn. Da de begge har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, kan uddannelsen gennemføres på 11 uger, og herefter får de efter bestået eksamen deres uddannelsesbevis.

De startede på AMU-Fyn d. 2. februar 2021– under Corona nedlukningen – med online undervisning fra første undervisningsdag.

”Det var en lidt voldsom start, og vi var meget nervøse. Nogle af os havde aldrig hørt om platformen TEAMS før, men efter de første startvanskeligheder gik det over al forventning”, fortæller Erik.

”Onlineundervisningen var organiseret rigtig godt, og underviserne var utroligt godt forberedte. Vi havde på forhånd fået udleveret en pose med undervisningsmaterialer, kompendier m.m. med omslag i forskellige farver – et til hvert undervisningsfag”, fortæller Lisbeth og Erik. ”På den måde var det let at finde ud af, hvilke materialer underviseren tog udgangspunkt i”.

”En undervisningsdag foregik online hele dagen – hovedsagelig med klasseundervisning, men også gruppearbejde, hvor underviserne besøgte os inde i grupperne på TEAMS.”

”Vi havde 100% online undervisning helt frem til påske. Underviserne var meget tålmodige og gode til at guide os i brugen af programmet TEAMS. Man skulle næsten tro, at de ikke havde lavet andet”, fortæller Lisbeth.

Både Erik og Lisbeth vil varmt anbefale, at AMU-Fyn fortsætter med online undervisning, fx på kurset ”Kommunikation og konflikthåndtering”, som er et teoretisk fag. ”Man sidder i en mere beskyttet atmosfære derhjemme, og man kan bedre koncentrere sig”.

Vi ønsker Erik og Lisbeth held og lykke med eksamen om 1 uge.

Vil du også prøve kræfter med en rengøringsteknikeruddannelse, så kontakt uddannelseskonsulent Charlie Gallagher Lindeskov ☎ 2942 2082 eller 📧 cgl@amu-fyn.dk.

Læs mere om rengøringstekniker
IMG_87651