Tag en struktøruddannelse

Tag en struktøruddannelse

Kom til åbent hus i AMU-Fyns struktørafdeling - Flere virksomheder står på dagen klar med tilbud om læreplads

20. april 2023
Struktorer_Medium_beskaaret

AMU-Fyn glæder sig over at annoncere et spændende Åbent Hus-arrangement, der vil præsentere anlægs- og bygningsstruktøruddannelserne. 

Arrangementet finder sted på fredag, den 26. maj, fra kl. 10-12, på AMU-Fyn, Petersmindevej 50 i Odense.

Struktøruddannelsen er en erhvervsuddannelse (EUD) inden for bygge- og anlægsområdet med gode beskæftigelsesmuligheder.Med rigtig mange tilmeldinger repræsenteret af elevemner, vejledere og virksomheder, tegner Åbent Hus til at blive en betydningsfuld begivenhed for alle interesserede i bygge- og anlægsbranchen.

På dagen vil flere anerkendte virksomheder inden for bygge- og anlægsområdet være til stede og tilbyde lærekontrakter til interesserede. Dette giver mulighed for direkte dialog og ansøgningsmuligheder for de fremmødte.
Arrangementet starter kl. 10.00 med en kort introduktion, hvorefter elever vil fortælle om deres personlige oplevelser med struktøruddannelsen og hvilke karrieremuligheder, der er forbundet hermed.
Efter præsentationerne vil underviserne inden for bygge- og anlægsområdet opdele deltagerne i mindre grupper og vise dem rundt på AMU-Fyn, hvor de vil få mulighed for at stifte bekendtskab med faciliteterne og de praktiske aspekter af uddannelsen.

Dagen afrundes med en hyggelig samling, hvor alle inviteres til at nyde en forfriskende pølse, brød og vand. Dette vil give deltagerne en uformel mulighed for at netværke og udveksle erfaringer.
AMU-Fyn ser frem til at byde alle deltagere velkommen til Åbent Hus i struktørafdelingen og håber på en fantastisk dag. Desuden er der gode udsigter til godt vejr, hvilket vil være med til at skabe en endnu bedre atmosfære.

Som struktør åbner der sig et væld af muligheder for dig. Du får en stor viden indenfor stort byggeri, arbejde i forskellige materialer og arbejde ud fra plantegninger og beregninger. 
Med en struktøruddannelse kan du specialisere dig inden for enten anlægsstruktør eller bygningsstruktør.  

  • Gode praktikmuligheder og jobmuligheder  
  • Stor viden om diverse byggerier 
  • Veksling mellem praktik og skoleforløb 
  • Mulighed for at specialisere sig

Næste optag på anlægs- eller bygningsstruktør er mandag d. 7. august 2023. 
Vil du gerne vide mere, så kontakt uddannelseskonsulent Mikal Petersen tlf. 2967 5056 / mp@amu-fyn.dk