Se kurser indenfor servicefagene

Se kurser indenfor servicefagene

Fysisk genoptræning af borgere/patienter

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kort fortalt

Efter uddannelsen kan du indgå aktivt i samarbejde om genoptræning af borgere/patienter med ortopædkirurgiske, neurologiske og fysiurgiske lidelser. Du lærer bl.a. om at stimulere borgerens/patientens naturlige bevægemønster under hensyntagen til borgerens/patientens lidelse og symptomer samt om at motivere borgeren/patienten til at bruge egne fysiske ressourcer i genoptræningen.

Info om fag
47263 - Fysisk genoptræning af borgere/patienter

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere, som arbejder med genoptræning efter sundhedslovens § 140, både på hospital og i primærsektoren.

Beskrivelse: Deltageren kan under vejledning af fysioterapeuter og ergoterapeuter samarbejde om den fysiske genoptræning af borgere/patienter med ortopædkirurgiske, neurologiske og fysiurgiske lidelser.

Deltageren kan handle empatisk og reagere hensigtsmæssigt på borgerens/patientens eventuelle sorg- og krisereaktioner i forbindelse med tab af funktionsevne og varig sygdom.

Deltageren kan stimulere borgerens/patientens naturlige bevægemønster under hensyntagen til borgerens/patientens lidelse og symptomer.

Deltageren kan i samarbejde med det tværfaglige team motivere borgeren/patienten til at bruge egne fysiske ressourcer i genoptræningen.

Fagnummer: 47263 Fysisk genoptræning af borgere/patienter Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75