Se kurser indenfor servicefagene

Se kurser indenfor servicefagene

Vejleder / Instruktør

Beskrivelse af 40935 6 dage Vejledning i forflytning, for kommende forflytningsvejledere/instruktører

Skal du være forflytningsvejleder og vejlede kolleger i forflytninger, ergonomi, eller måske undervise elever og personale i forflytning. På kurset arbejder vi med vejlederrollen, formidling og undervisning i forbindelse med forskellige forflytningssituationer. Vi arbejder med, at deltagerne kan reflektere over arbejdets udførelse, kan analysere sig frem til brugbare løsningsforslag på problemstillinger i det daglige arbejde, være opmærksom på et godt arbejdsmiljø, kunne indhente relevant information om ergonomi og forflytning og hvem, der er mulige sparringspartnere.

Vi arbejder med viden om, hvordan kroppen fungerer i arbejde, og at kunne bruge relevante hjælpemidler.

Kurset er som udgangspunkt delt op i to moduler, hvor der i mellem modulerne vil være en mindre hjemmeopgave, hvor man har fokus på det at være vejleder, eller dele af det. Opgaven skal fremlægges på 2. modul.

Det vil være en klar fordel at have et godt kendskab til forflytninger inden uddannelsens start, ellers anbefales et forflytningskursus inden, hvor man får grundlæggende viden om forflytninger, eller genopfrisket viden og grundprincipper.

Er du ledig og jobsøgende, søger du job inden for social og sundhedsområdet, fx som handicaphjælper, personlighjælper, som afløser på plejehjem, eller institution, så er kurset Vejledning i forflytning måske noget for dig.