Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Se kurser indenfor IT og personaleudvikling

Virksomhedskurser

Hvorfor tage et IT-kursus?

Uanset om det gælder den basale praksis om IT'ens ABC, forbedring af medarbejdernes generelle IT-kundskaber eller uddannelse af brugere og superbrugere i et implementeret IT-system, kan vi være behjælpelige. Generelt kan vi uddanne medarbejderne i at anvende virksomhedens digitale enheder som et naturligt værktøj i deres jobfunktioner, og vi kan give dem grundlæggende viden i, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, lagret og anvendt i en industriel produktion.  

Kurser inden for IT-økonomistyring

Vi har kurser med et særligt fokus på daglig registrering i økonomistyringsprogrammer eller

lønberegning og lønrapportering i et it-baseret lønsystem. Med andre ord kan vi uddanne de administrative medarbejdere i at varetage registrering og bogføring af daglige bilag eller foretage de nødvendige registreringer og lønberegninger, således de kan udarbejde rapporter til ledelsen.

Kurser til produktionsmedarbejdere

Vi tilbyder også kurser til medarbejderen, som skal anvende virksomhedens digitale enheder som for eksempel PC, smartphones, tablets, scannere, terminaler og operatørpaneler som et naturligt værktøj i sin jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien. Her opnår medarbejderen grundlæggende viden i, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, lagret, behandlet og anvendt i en automatiseret industriel produktion.  

Kursernes bidrag

IT-kurserne gavner forskellige typer af medarbejdere, som anvender IT på den ene eller anden måde i det daglige. Det gør sig blandt andet gældende for virksomheden i forbindelse med digitalisering af forskellige processer eller implementering af et nyt IT-system. Ved at forbedre medarbejdernes IT-kundskaber kan det derfor blive nemmere at varetage og optimere nye digitale omstillinger.  

Praktisk information

I menuen finder I diverse kurser, som på forhånd er lavet til virksomhedens behov for efteruddannelse. I har samtidig mulighed for at få skræddersyet kurser. Med assistance fra os, gør I dette ved at sammensætte forskellige modultyper til et eller flere kursusforløb.


Alle moduler kan afvikles som sammenhængende dage eller som split. Klik venligst på det enkelte modul, hvis du vil vide mere. Udover disse kurser og moduler har vi også almindelige brugerprogrammer, som du kan finde her.

Har du spørgsmål, så kontakt vores IT-konsulent og vejleder, Soheila Sharegh pr. mail sos@amu-fyn.dk, eller på tlf: 2210 4117.

Se relevante kurser