Svendeprøven for vores anlægsstruktører er godt igang

Vores anlægsstruktørlærlinge på 6 HF har nu været igennem praktisk kloakering og afsluttet den praktiske kloakmestereksamen på et utroligt højt niveau. Kravspecifikationerne i den praktiske kloakmestereksamen er høje. Vi taler om tole-rancegrænser plus/minus 2 mm.

Alle 8 eksaminander afleverede et solidt håndværksmæssigt kloakarbejde. Ikke mindre end 6 elever kom igennem "nåle-øjet" med karakteren 12, og 2 elever med den bundsolide karakter 7.

Dygtige struktørsvende kommer ikke af sig selv, og jeg er vildt imponeret over det gåpåmod, de unge gutter har udvist i undervisningen og ikke mindst den passion og kvalitetsbevidsthed, de har for millimeternøjagtigt håndværk på et højt kvalitetsplan – fantastisk!

Et kæmpe stort tillykke til alle 8 struktørelever, men også til faglærer Vagn Christensen, som har stået for undervisningen. Det har været et solidt teamwork hele vejen igennem første del af svendeprøven, hvor fokus har været – "Det er ikke mig, men os som team, der skaber værdi".

Jeg glæder mig til at følge 6 HF på deres rejse gennem de 2 næste temaer i deres svendeprøveforløb – den teoretiske projektopgave og den praktiske opgave med belægning.

Faglærer Lars Gotfredsen skal forestå disse moduler, og jeg tror på, at vi endnu engang vil få uddannet et hold dygtige anlægsstruktører til gavn for en branche, som skriger efter kvalificerede medarbejdere.

Med venlig hilsen

Jan Petersen           Ole Ingemann Nielsen
Uddannelseschef     Uddannelseskonsulent