Persondatapolitik

- for AMU-Fyn

AMU-Fyn er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med kursusaktivitet, markedsføring, presse, løn- og personaleadministration. Denne intro til AMU-Fyns persondatapolitik beskriver, hvordan vi overordnet behandler persondata for de enkelte grupper. For uddybende indsigt, se i bunden af denne side.

Kontaktoplysninger

AMU-Fyn, CVR: 3712 7655,
Petersmindevej 50 
5000 Odense C
E-mail: amu-fyn@amu-fyn.dk 
Telefon: 6613 6670

Som kursist på AMU-Fyn

  1. Indsamling af personoplysninger
  2. Vi indsamler i forbindelse med dit kursusforløb på AMU-Fyn følgende personoplysninger:
      - CPR, navn, adresse, e-mail, telefon, uddannelsesniveau og for enkelte kurser også billede.
  3. Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Oplysningerne bliver brugt til kursusregistrering og efterfølgende bevisudstedelse. Oplysningerne bliver ligeledes brugt til, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig i forbindelse med dit kursusforløb.

Som modtager af nyhedsbreve

1. Indsamling af personoplysninger

Har du tilmeldt dig et nyhedsbrev hos AMU-Fyn, er du hos os registreret med:
   - Dit navn, din e-mail, IP-adresse hvorfra du læser nyhedsbrevet, tidspunktet for din  
     tilmelding og din brancheinteresse.

Du kan i bunden af det nyhedsbrev, du modtager, til hver en tid selv afmelde dig nyhedsbrevet. Idet du gør dette, vil ALLE oplysninger vedr. din registrering til nyhedsbrevet blive slettet omgående. Afmelder du dig ikke nyhedsbrevet, vil du forblive registreret med ovenstående oplysninger.

PS! Vi skal gøre opmærksom på, at AMU-Fyn anvender Mailchimp©, som gemmer ovenstående registreringer på servere også uden for EU.

Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. 

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af persondataloven, kan du evt. læse mere her.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden  truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Persondatapolitik

Ovenstående er et kort oprids af AMU-Fyns persondatapolitik. Læs vores uddybende politik for databeskyttelse.