Praktikplads til marketing & Kommunikation

Søg nu - start praktikplads til efteråret

Til efteråret 2021 tilbyder AMU-Fyn praktikplads til studerende på Multimediedesigner, Pba. i digital konceptudvikling, Pba. i webudvikling, Medievidenskab el.lign. uddannelse.

Praktikken er af 3 til 4 md. varighed og vi ser positivt på muligheden for at give en erkendtlighed i størrelsesorden 6.000 kr. for de studerendes indsats.

Yderligere giver vi mulighed for efterfølgende lønnet studiejob i 1 til 2 måneders varighed afhængig af de forelæggende opgaver.

Arbejdsområder:

Hos AMU-Fyn arbejder vi med næsten alle discipliner inden for marketing. Fra brochure- & katalogfremstilling, sociale medier, fremstilling af små videooptagelser og redigering, animationer samt pressemeddelelser og udstillinger.

Opgaver for praktikanten

Som praktikant vil du få ”hands-on” med alle ovenstående opgaver – med hovedvægt på on-line marketing, videoredigering samt arbejde med Adobe Photoshop og Indesign, hvor du vil få forskellige selvstændige opgaver.

Du vil i din dagligdag komme til at arbejde sammen med vores marketingsafdeling og din medpraktikant på vores store transportcenter i Tietgenbyen, hvortil bus nr. 81/83 kører lige til døren fra Odense Banegårdcenter og bus nr. 161/162 kører til Nørrebjerg Runddel.

Hvad forventer vi?

Du skal have interesse for at lære mere om og afprøve din viden inden for online marketing, SEO, SEM og kunne fordybe dig i diverse PC programmer, herunder videoredigering, CMS systemet HupSpot samt i grafiske programmer som Indesign og Photoshop.

Hvad kan vi tilbyde?

En praktikplads, hvor du får lov til at omsætte det, du har lært i teorien på studiet, til noget som rent faktisk kan bruges i praksis -  vores kunder er både i den private, kommercielle og industrielle sektor.

Vores uddannelser rækker sig ud over Fyn

AMU-Fyn ser positivt på muligheden for at give en erkendtlighed i størrelsesorden 6.000 kr.

Vi indkalder og afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Finn Ravn.

Vi arbejder på at have indgået praktikkontrakt primo juni.

Om AMU-Fyn

Vi har hos AMU-Fyn haft praktikanter i mange år - og er kendt for at tilbyde en spændende og varieret praktik, hvor opgaverne inden for marketing er mangfoldige.

AMU-Fyns transportskole er markedsledende inden for uddannelse af medarbejdere til hele transport sektoren. AMU-Fyn vil som uddannelsescenter fastholde og udvikle et aktivt læringsmiljø gennem et fremadrettet samarbejde med private såvel som offentlige virksomheder og organisationer.

Ved et aktivt læringsmiljø forstås, at det giver deltagere i uddannelsesaktiviteter på AMU-Fyn kvalifikationer og kompetencer til gavn for den enkelte deltager og for erhvervslivet.

Deltagere i uddannelsesaktiviteter på AMU-Fyn vil igennem aktiv inddragelse i undervisningen opnå praksisnære kompetencer, der giver mulighed for konstruktivt at indgå i virksomhedernes organisering og gennemførelse af arbejdet.

Pædagogisk og faglig kompetenceudvikling af underviserne og øvrige medarbejdere på AMU-Fyn har ved såvel ledelsen som medarbejderne en høj prioritet. Dette sikrer, at AMU-Fyn er i stand til at fastholde og udvikle en høj kvalitet i uddannelserne, der modsvarer kravene fra erhvervslivet.

Vi er ambitiøse og henvender os både til private, kommercielle og industrielle markeder. Vores uddannelser rækker sig ud over Fyn - vi beskæftiger samlet 110 medarbejdere.

AMU-Fyn er kendt som en moderne og løsningsorienteret virksomhed med stor fleksibilitet og korte beslutningsveje. Vi lægger endvidere vægt på kvalitet og gode arbejdsforhold.