Elev til økonomi- og lønafdelingen

Driftige studenter

Som elev i økonomi- og løn afdelingen hos AMU-Fyn skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HG. Har du en STX eller HHX, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som økonomielev.

Du er fleksibel, flittig og har et godt humør. Du er selvstændig, ansvarsbevidst og engagerer og fordyber dig i dine opgaver, og så kan du lide udfordringer. Vi har en god og afslappet omgangstone.

Vi tilbyder

Under dit elevforløb kommer du igennem 5 forskellige områder, Debitor, Kreditor, Finans og Controlling og Løn, hvor du lærer at håndtere og tage ansvar for kreditor- og debitoropgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som fx afstemninger, budgettering og opfølgning m.v. Løn indeholder indrapportering og afstemning af løn samt opfølgning på arbejdstid og feriesaldi.

Økonomi- og lønafdelingen er et team på 5 medarbejdere, som i fællesskab løser de daglige opgaver med en professionel tilgang. Ud over økonomi- og lønafdelingen får du også en bred kontaktflade til alle andre medarbejdere på AMU-Fyn.

Den teoretiske del af uddannelsen foregår i samarbejde med Tietgenskolen.

Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i dansk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT.

Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de næste 2 år.

Send din ansøgning nu

Har du lyst til at være elev hos AMU-Fyn i økonomi- og lønafdelingen, så send din ansøgning til info@amu-fyn.dk og vedhæft CV samt dit eksamensbevis. Der vil blive afholdt samtaler løbende. Forventet startdato d. 1. september 2021.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Økonomichef Margit Frederiksen på tlf: 63 135 127

Vi glæder os til at høre fra dig.