Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Se udvalget af kurser indenfor det grønne område

Beskæring af buske og definerede plantegrupper

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kort fortalt

Deltageren kan i samarbejde med andre genkende busk typer udfra vækst og blomstringsformer med henblik på beskæring i henhold til mål med planteetableringen.Deltageren kan identificere 15 forskellige almindeligt forekomne planter/buske i haver og parker.Deltageren kan i samarbejde med andre foretage beskæring af planter/buske - ex. hække, roser, facadeplanter, stauder og sirbuske, og vælge opbinding i forhold til den individuelle plantes vækstcyklus og karakteristika.Deltageren har kendskab til sikkerheds- og miljøhensyn når deltageren beskærer buske og definerede plantegrupper.

Info om fag

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte anlægsgartnere der har eller søger beskæftigelse inden for anlægsgartnerbranchen.

Beskrivelse: Deltageren kan i samarbejde med andre genkende busk typer udfra vækst og blomstringsformer med henblik på beskæring i henhold til mål med planteetableringen.

Deltageren kan identificere 15 forskellige almindeligt forekomne planter/buske i haver og parker.

Deltageren kan i samarbejde med andre foretage beskæring af planter/buske - ex. hække, roser, facadeplanter, stauder og sirbuske, og vælge opbinding i forhold til den individuelle plantes vækstcyklus og karakteristika.

Deltageren har kendskab til sikkerheds- og miljøhensyn når deltageren beskærer buske og definerede plantegrupper.

Fagnummer: 48334 Beskæring af buske og definerede plantegrupper Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 3.210,00