Simulator

Vi tilbyder køresimulator med mulighed for simulation af blandt andet bus og lastbil på 250 km. virtuel vej i forskelligt terræn og byområder.

Simulator

Vores simulator kan komme til jer

AMU-Fyns simulator er mobil, hvilket betyder, at kurser med simulator både kan afvikles på AMU-Fyn og ude i din virksomhed - vi har egen skolestue med.

Simulatoren er bygget ind i en trailer, således at undervisningen kan foregå på f.eks. virksomhedens egen adresse. På ca. 1 time er traileren gjort klar, og den indeholder ud over simulatoren, et klasseværelse på 63 m2med plads til 8 chauffører. Alle chauffører har mulighed for at arbejde med en PC. I trailerens forende er der en instruktørplads, hvor underviseren overvåger kørslen og foretager evaluering.

Hvad kan simulatoren?

Rundt om førerhuset er der 3 store skærme, som giver et synsfelt på 180 grader. Derudover er der skærme bag ved spejlene, således at der opnås en simulering, som er meget lig med virkeligheden. Simulatoren har den store fordel, at den kan simulere kørsel med mange forskellige vogntyper, herunder:

  • Forvogn
  • Sættevogn
  • Anhænger
  • Modulvogntog
  • Bus

Disse vogntyper kan endvidere have forskellig belæsning, herunder mulighed for at lasten forskubber sig under kørsel. Der kan køres i forskelligt vejrlig: Regn, sne, tåge og med forskellig friktion.

Vores database indeholder ca. 250 km vej, lige fra små biveje til motorveje og bjergveje. Der er desuden 3 byer af forskellig størrelse og et industrikvarter, hvor der bl.a. kan trænes manøvrering og at bakke til ramper.

Er du interesseret i et kursus med simulator, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670.

Kontakt

Karin Kjerside Sørensen

Uddannelseskonsulent

kks@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 11

Karin Kjerside Sørensen

Heidi Wallstrøm

Kursussekretær

hw@amu-fyn.dk

Tlf.: 63 13 53 00

Heidi Wallstrøm

Brochurer

Kørsel med simulator

Kørsel med simulator

Energirigtig kørsel med simulator

Energirigtig kørsel med simulator

Træn udrykningssituationer med simulator

Træn udrykningssituationer med simulator 10230319.pdf

Træn tankvognskørsel med simulator

Træn tankvognskørsel med simulator 10310319.pdf

Kurser uden oprettede hold

Kontakt skolen på tlf. 66 13 66 70 for yderligere oplysninger..