Bearbejdnings - teknik

På vores kurser i bearbejdningsteknik lærer du at udføre grundlæggende arbejdsopgaver inden for svejsning og flammeskæring. Du lærer at betjene bearbejdningsmaskinerne på en sikkerheds- og miljømæssig og fagligt korrekt måde.

Bearbejdnings - teknik

Praktisk info om kurser i bearbejdningsteknik

Kurser i bearbejdningsteknik og svejsning afholdes i "Åbent værksted". Der er opstart hver uge hele året (dog undtagen ferieperioder).

Adgangskrav: For at kunne deltage i et af vores svejsekurser, er det et krav, at du har gennemført kurset Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/temisk (§17 kursus). Der foretages ved behov en visitering for at klarlægge, hvilke kvalifikationer deltageren har i forhold til det dennes ønsker.

Varighed: Svejsekursernes længde afhænger af, hvilke kvalifikationer deltageren ønsker at opnå. De enkelte kurser varer typisk 5 - 15 dage, men de kan afkortes, hvis deltageren har de nødvendige kvalifikationer.

Undervisningen: Undervisningen foregår i et åbent værkstedsmiljø med praktiske svejse- og teoriopgaver, der gør deltageren i stand til at opnå de nødvendige kvalifikationer. Svejsekurserne afsluttes med praktiske og teoretiske prøver, der ved bestået udløser et uddannelsesbevis.

Skolecertificering: Reglerne for at få et svejsepas er de samme uanset proces. AMU-Fyn kan certificere i alle forskellige bearbejdningsdiscipliner, der er vist til venstre. Klik på et kursus, og du vil kunne se kursets normale varighed samt kursusnummer.

Hvad lærer du på et kursus i bearbejdningsteknik?

Dit faglige udbytte af et kursus i bearbejdningsteknik er, at du kan udføre afkortning, boring og gevindskæring. Du kan også måle og kontrollere materiale og tilfile og foretage afgratningsarbejde på emner, som ikke har krav om tolerance.

Med et kursus i svejsning og bearbejdningsteknik bliver du i stand til at udføre grundlæggende arbejdsopgaver inden for svejsning og flammeskæring. Herunder lærer du at betjene bearbejdningsmaskinerne på en sikker og fagligt korrekt måde med hensyntagen til miljøet. Du lærer at vælge den bedste svejsemetode, og du bliver uddannet i arbejdsmiljø og sikkerhed, så du kan levere det bedste resultat og samtidig passe på dig selv og dine kolleger.

AMU-Fun underviser i og certificerer i svejsning og bearbejdningsteknik. Ring gerne på tlf. 6613 6670 hvis du har spørgsmål eller brug for mere information.

Kontakt

Svejsefaglærer / Ansvarlig svejsekoordinator / IWS

tmh@amu-fyn.dk 

Tlf.: 30 59 07 15

Tine Mathiesen Hagen