Servicefagene

Som beskæftiget inden for servicefagene er det centralt at besidde faglige kompetencer inden for rengøring, hygiejne og patientsikkerhed.

Kurser indenfor Servicefagene

Servicefagene

Det er samtidigt ligeså vigtigt, at den beskæftigede forebygger forkerte arbejdsstillinger og nedslidninger i det daglige arbejde. AMU-Fyn tilbyder derfor kurser om praktisk og personlig assistance og ergonomi, så du bliver klædt på til at udføre servicearbejde i det daglige.

Vi uddanner både private og offentlige medarbejdere

Vores kurser inden for servicefagene har tilbud til mange brancher på både på det private og det offentlige arbejdsmarked. Tilbuddene spænder fra grundlæggende til specialiserede kurser. Det omfatter kurser i rengøring, hygiejne, ergonomi, patientsikkerhed, forflytning, skadeservice og befordring af bevægelseshæmmede (BAB).

Kurserne kan desuden tilpasses beskæftigede og ledige på alle niveauer. Det vil sige, at AMU-Fyns kurser både henvender sig faglærte og ufaglærte inden for servicefagene og SOSU-området.

Bliv faglært Serviceassistent

Inden for rengøringsområdet udbydes erhvervsuddannelsen som faglært serviceassistent for både unge og voksne. Denne uddannelse giver den deltagende praktiske værktøjer til blandt andet rengøring, hygiejne og patientsikkerhed. Her lærer man således at yde en god service til andre mennesker. Denne uddannelse kan ligeledes anvendes på både det offentlige og det private arbejdsmarked.

Lær at forebygge nedslidninger i det daglige

AMU-Fyn tilbyder kurser med fokus på ergonomi, som kan hjælpe dig med at forebygge arbejdsnedslidninger på din arbejdsplads. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Prøver i AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbevis.

Læs mere om Prøver i AMU.

Kontakt

Nyheder indenfor Servicefagene