Køkken

Vores kurser inden for køkkenområdet dækker over madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende. Kurserne retter sig dermed mod faglærte og ufaglærte, som er beskæftiget eller ønsker at beskæftige sig i køkkener, cafeteriaer og kantiner.

Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine

Deltageren kan fremstille kolde og varme desserter tilhørende cafeterier og kantiners grundsortiment. Deltageren kan fremstille forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter. Deltageren kan anrette og dekorere de fremstillede produkter til salg.

Tilmelding

Dette kursus afvikles som åbent værksted. Tilmeld dig under Åbne køkken/kantine kurser eller kontakt skolen på tlf. 6613 6670.

 

Deltageren kan fremstille kolde og varme desserter tilhørende cafeterier og kantiners grundsortiment. Deltageren kan fremstille forskellige typer dej til produktion af brød og kager.
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Kursus info

Kursusnummer
44607
Varighed
5 dage
Deltagere med videregående eller højere uddannelser (over erhvervsuddannelsesniveau) skal betale fuld kursuspris.