Personale-udvikling

Kurser indenfor Personale-udvikling

Personale-udvikling

Vores personaleudviklende (eller medarbejderudviklende) kurser og uddannelser går på tværs af faggrænser og giver forståelse for det tvær-organisatoriske samspil, der er nødvendigt i enhver virksomhed, institution eller kommune. Formålet med vores personaleudviklende kurser er, at give deltagerne indsigt i og forståelse for forretningsgange og processer i virksomheden.

I dag er langt de fleste virksomheders vigtigste ressource medarbejderne og deres særlige kompetencer og kvalifikationer. Alle vores kurser er korte og målrettede mod at sikre, at alle menneskelige ressourcer indgår aktivt i din virksomheds produktion og virke.

Indenfor personaleudvikling tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser, der tilpasser sig din virksomheds ønsker og behov. Med vores særlige AMU-LEAN program får din virksomhed et unikt tilbud om kurser i implementeringen af LEAN strategien i organisationen. Vi skræddersyr LEAN-principperne og værktøjerne til din virksomheds særlige krav og udfordringer.

At implementere LEAN i organisationen handler om mere end at effektivisere og optimere værdistrømme og værdiskabende aktiviteter. AMU-LEAN kan benyttes som en grundlæggende ledelsesmetode og tankegang. Med den rigtige udøvelse af LEAN-ledelse og brug af ledelsesprincipperne opbygges en særlig LEAN-kultur i virksomheden, der blandt andet danner grundlaget for høj medarbejderinvolvering og effektiviserings- og forbedringsprocesser.
AMU-LEAN kan hjælpe din virksomhed med at mestre offentlig LEAN-ledelse og blive "helt igennem LEAN".

Ring til os og få mere at vide om AMU-LEAN, LEAN-tankegangen eller LEAN-ledelse og hør, hvordan vi kan tilpasse vores kurser til netop din virksomhed.

Kontakt

Mikal Petersen

Uddannelseskonsulent

mp@amu-fyn.dk

Tlf.: 29 67 50 56

Mikal Petersen

Brochurer

Kompetenceplan

Kompetenceplan flyer

Karriereskift

Karriereskift 01180119.pdf

Sikker adfærd i produktionsvirksomheder

Sikker adfærd i produktionsvirksomheder 12230118.pdf

Kommunikation og konflikthåndtering

Kommunikation og konflikthåndtering 01010120.pdf

Konflikthåndtering

Konflikthåndtering