IT

I dag er medarbejderne og deres særlige kompetencer og kvalifikationer den vigtigste ressource i langt de fleste virksomheder. Samtidigt oplever vi en stigende digitalisering af samfundet, erhvervslivet og privatlivet, som konstant må tilpasse sig nye digitale omstillinger som Digital signatur, E-Boks, Jobnet m.m. Af den grund er det ganske vigtigt at prioritere videreudvikling af sine medarbejderes kompetencer og kvalifikationer inden for IT-området såvel som inden for de generelle forretningsgange og processer i virksomheden.

Kurser indenfor IT

IT

Vi uddanner både erhvervslivet og privatpersoner i IT

Hos AMU-Fyn styrker vi din viden og dine kundskaber inden for IT, uanset om du er privatperson, medarbejder eller virksomhed. Vi tilbyder altså både IT-uddannelser, som kan bruges på arbejdet og hjemme i privaten.

Få tilpasset en IT-uddannelse efter dine behov

Uanset om du er nybegynder og har brug for de grundlæggende færdigheder, er let øvet og gerne vil blive bedre eller er øvet og gerne vil vide endnu mere, så finder du hos os netop det kursus, som kan bringe dig videre. Du kan tage et enkelt kursusmodul, eller du kan vælge at kombinere flere moduler og organisere dit eget kursusforløb. Alle moduler kan afvikles som sammenhængende dage eller som split, og som ledig har du ret til et forløb med varighed op til 6 uger.

Til virksomheder

Vi kan hjælpe jer med at styrke den enkelte medarbejders IT-færdigheder via den rette IT-uddannelse. Vi rådgiver gerne om opkvalificering af den enkelte medarbejders brug af nye IT-systemer eller om forbedring af eksisterende IT-kompetencer. Eksempelvis kan medarbejderne blandt andet lære at registrere og navigere i virksomhedens IT-programmer på kurser som ’Virksomhedens IT-system’ og ’IT og Produktionsstyring’.

Kontakt

Soheila Sharegh

Faglærer / uddannelseskonsulent

sos@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 17

Soheila Sharegh

Brochurer

IT-kurser for alle - grundlæggende kurser

IT-kurser grundlæggende 04010119.pdf

IT-kurser for alle - udvidede kurser

IT-kurser videregående 04020619.pdf (1)