IT og personaleudvikling

I dag er medarbejderne og deres særlige kompetencer og kvalifikationer den vigtigste ressource i langt de fleste virksomheder. Samtidigt oplever vi en stigende digitalisering af samfundet, erhvervslivet og privatlivet, som konstant må tilpasse sig nye digitale omstillinger som Digital signatur, E-Boks, Jobnet m.m. Af den grund er det ganske vigtigt at prioritere videreudvikling af sine medarbejderes kompetencer og kvalifikationer inden for IT-området såvel som inden for de generelle forretningsgange og processer i virksomheden.

Kurser indenfor IT og personaleudvikling

IT og personaleudvikling

Vi uddanner både erhvervslivet og privatpersoner i IT

Hos AMU-Fyn styrker vi din viden og dine kundskaber inden for IT, uanset om du er privatperson, medarbejder eller virksomhed. Vi tilbyder altså både IT-uddannelser, som kan bruges på arbejdet og hjemme i privaten.

Få tilpasset en IT-uddannelse efter dine behov

Uanset om du er nybegynder og har brug for de grundlæggende færdigheder, er let øvet og gerne vil blive bedre eller er øvet og gerne vil vide endnu mere, så finder du hos os netop det kursus, som kan bringe dig videre. Du kan tage et enkelt kursusmodul, eller du kan vælge at kombinere flere moduler og organisere dit eget kursusforløb. Alle moduler kan afvikles som sammenhængende dage eller som split, og som ledig har du ret til et forløb med varighed op til 6 uger.

Til virksomheder

Vi kan hjælpe jer med at styrke den enkelte medarbejders IT-færdigheder via den rette IT-uddannelse. Vi rådgiver gerne om opkvalificering af den enkelte medarbejders brug af nye IT-systemer eller om forbedring af eksisterende IT-kompetencer. Eksempelvis kan medarbejderne blandt andet lære at registrere og navigere i virksomhedens IT-programmer på kurser som ’Virksomhedens IT-system’ og ’IT og Produktionsstyring’.

Personaleudvikling med fokus på LEAN

Vores kurser og uddannelser inden for personaleudvikling går på tværs af faggrænser og giver forståelse for det tværorganisatoriske samspil, der er nødvendigt i enhver virksomhed, institution eller kommune. Formålet med dem er at give deltagerne indsigt i og forståelse for forretningsgange og processer i virksomheden.

Vi skræddersyr LEAN-programmer efter behov

AMU-LEAN kan hjælpe din virksomhed med at mestre offentlig LEAN-ledelse og blive "helt igennem LEAN".

Inden for personaleudvikling tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser, der tilpasser sig din virksomheds ønsker og behov. Med vores særlige AMU-LEAN program får din virksomhed et unikt tilbud om kurser i implementeringen af LEAN strategien i organisationen. Vi skræddersyr LEAN-principperne og værktøjerne til din virksomheds gældende krav og udfordringer.

At implementere LEAN i organisationen handler om mere end at effektivisere og optimere værdistrømme i værdiskabende aktiviteter. AMU-LEAN kan benyttes som en grundlæggende ledelsesmetode og tankegang. Med den rigtige udøvelse af LEAN-ledelse og brug af ledelsesprincipperne opbygges en særlig LEAN-kultur i virksomheden, der blandt andet danner grundlaget for høj medarbejderinvolvering og effektiviserings- og forbedringsprocesser.

Prøver i AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbevis.

Læs mere om Prøver i AMU.

Kontakt

Soheila Sharegh

Faglærer / uddannelseskonsulent

sos@amu-fyn.dk

Tlf.: 22 10 41 17

Soheila Sharegh

Nyheder indenfor IT og personaleudvikling