Diverse

Hos AMU-Fyn tilbyder vi en række kurser, som du kan supplere din uddannelse i svejsning med.

Svejsning i bronzealuminiumslegeringer

Deltageren har grundlæggende viden om: ·  Bronzealuminiumslegeringers fysiske og mekaniske egenskaber ·  Risikoen for korrosion hvis fugeforberedelsen er foretaget for tidligt i processen ·  Betydningen af forvarme og overholdelse af angiven mellemstrengstemperatur Deltageren kan på baggrund af sin viden om bronzealuminium foretage fugeforberedelse, slibning og fræsning   Deltageren kan endvidere:   Med proces 141 TIG svejse V-sømme og kantsømme i bronzealuminiumslegering med pladetykkelse (6 - 24 mm). Svejsningen udføres i position PA, visuelt bedømt til level B(C i henhold til EN ISO 9606-3.  Eller   Med proces 131 MIG svejse V-sømme og kantsømme i bronzealuminium aluminiumslegeringer med pladetykkelse (15 - 45 mm) i henhold til DS/EN ISO 9606-3. Svejsningen udføres i position PA, og bedømmes visuelt til level B(C) i henhold til EN ISO 9606-3.
På kurset lærer du om bronzealuminiums særlige egenskaber, du lærer endvidere at TIG eller MIG svejse emner i bronzealuminium.
Uddannelsen henvender sig til ufaglærte og faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med svejsning af emner i bronzealuminium. Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har stor erfaring med MIG eller TIG svejsning. Jævnfør Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser kræver deltagelse i kurset, at deltagerne har uddannelsesbevis fra uddannelsen 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk.

Kursus info

Kursusnummer
48651
Varighed
5 dage
Deltagere med videregående eller højere uddannelser (over erhvervsuddannelsesniveau) skal betale fuld kursuspris.