Landbrug

Jordbrugsområdet er et omfattende og afvekslende område. Vores kurser og uddannelsestilbud henvender sig til selvstændige og ansatte i jordbruget, som søger efteruddannelse.

Kurser indenfor Landbrug

Landbrug

Hvilke jordbrugskurser tilbyder vi?

Vi tilbyder forskellige typer af jordbrugskurser med hvert sit formål. Derfor er det varierende, hvem kurserne henvender sig til. Du kan nedenfor læse om de forskellige kurser, så du kan udvælge dem, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Kurser i planteproduktion og plantebeskyttelse

Vores kurser i planteproduktion og plantebeskyttelser er for dig, som ønsker praktiske og teoretiske færdigheder omkring plantebeskyttelse med henblik på at opnå sprøjtecertifikat eller sprøjtebevis. Det er også muligt at tage et hånd- og rygsprøjtecertifikat som supplement.

Kurser i betjening og vedligeholdelse maskiner og redskaber

Vores kurser i betjening og vedligeholdelse af diverse landbrugsmaskiner og jordbrugsredskaber er for dig, som gerne være i stand til at kunne betjene, vedligeholde og udføre arbejde med motorkædesave, brændeoparbejdningsmaskiner og håndredskaber på en faglig og sikkerhedsmæssig korrekt måde.

Kurser i databehandling

Vi tilbyder også kurser i edb til dig, som vil arbejde eller allerede arbejder med mere almindelige brugerprogrammer eller særlige fagprogrammer i forbindelse med markstyring og korttegning.

Suppler dit forløb med andre relevante kurser

Du kan supplere et kursusforløb i jordbrug med andre relevante kurser, som understøtter dine eller din virksomheds behov og ønsker for kvalifikationsuddannelse og efteruddannelse. Dette kan være:

  • Reparationssvejsning
  • Kloakering
  • Truckkørsel
  • Teleskoplæsserkørsel
  • Bygningsvedligeholdelse
  • Personlig udvikling
  • Personaleledelse

Det er på den måde muligt at få skræddersyet et kursusforløb, som er målrettet dig eller din virksomhed.

 

Hvis du har spørgsmål til vores udbud af kurser, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6613 6670

Kontakt

Ole Ingemann Nielsen

Uddannelseskonsulent

oin@amu-fyn.dk

Tlf.: 29 67 49 18

Ole Ingemann Nielsen