Fremtiden tilhører de kompetente

Fremtiden tilhører de kompetente

IPAF

AMU-Fyn tilbyder IPAF kursus til både danske og udenlandske operatører af sakslifte, bomlifte og lastbilslifte. IPAF står for ”International Powered Acces Federation”, og er en organisation, der underviser operatører af lifte. Træningsprogrammet vil skabe en øget sikkerhed på din arbejdsplads og samtidig sikre en bedre og mere effektiv og korrekt brug af en lift.

Kurserne, der afvikles på AMU-Fyn’s afdelinger i Odense, består af en todelt prøve - en teoretisk og en praktisk prøve. Efter bestået kursus modtager du et kursuscertifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide. Dit PAL-kort er gyldigt i 5 år. Og gældende globalt.

Undervisning på dansk og engelsk

Der er fortsat stigende krav til, at operatører af lifte er IPAF-certificeret. Især hvis man arbejder på tværs af landegrænser. Du kan uddanne dig inden for de kategorier, som du mener er aktuelt netop for dig eller dine medarbejdere.

Short introduction of The International Powered Access Federation (IPAF)

Hos AMU-Fyn underviser vi i følgende kategorier:

Vi underviser i både engelsk og dansk. På kurset, som varer 7,5 timer, bliver deltagerne introduceret i brugen af maskiner og sikkerhed under de valgte kategorier, og du får en bred faglig viden om de lifte, du anvender.

Kontakt os for et tilbud, hvis undervisningen skal foregå i virksomheden.

    Pris

    Kontakt AMU-Fyn - tlf. 66 13 66 70 / amu-fyn@amu-fyn.dk

    Se relevante kurser