IPAF

IPAF

AMU-Fyn tilbyder IPAF kursus til både danske og udenlandske operatører af sakslifte, bomlifte og lastbilslifte. IPAF står for ”International Powered Acces Federation”, og er en organisation, der underviser operatører af lifte. Træningsprogrammet vil skabe en øget sikkerhed på din arbejdsplads og samtidig sikre en bedre og mere effektiv og korrekt brug af en lift.

Kurserne, der afvikles på AMU-Fyn’s afdelinger i Odense, består af en todelt prøve - en teoretisk og en praktisk prøve. Efter bestået kursus modtager du et kursuscertifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide. Dit PAL-kort er gyldigt i 5 år. Og gældende globalt.

Undervisning på dansk og engelsk

Der er fortsat stigende krav til, at operatører af lifte er IPAF-certificeret. Især hvis man arbejder på tværs af landegrænser. Du kan uddanne dig inden for de kategorier, som du mener er aktuelt netop for dig eller dine medarbejdere.

Short introduction of The International Powered Access Federation (IPAF)

Hos AMU-Fyn underviser vi i følgende kategorier:

Vi underviser i både engelsk og dansk. På kurset, som varer 7,5 timer, bliver deltagerne introduceret i brugen af maskiner og sikkerhed under de valgte kategorier, og du får en bred faglig viden om de lifte, du anvender.

  •  Pris for 1 kategori: 1675 kr.
  • Pris for 2 kategorier: 2421 kr.
  • Eventuelt tilbud om, at undervisningen kan foretages hos kunden selv.

Yderligere information og tilmelding:

Hvis du vil høre mere om kurset samt priser, er du meget velkommen til at kontakte AMU-Fyn på amu-fyn@amu-fyn.dk eller kontakt

Faglærer Steen Ostermann Larsen
sol@amu-fyn.dk
mobil 2942 8445.

Du kan tilmelde dig kurset via nedenstående formular.

Kontakt

Ole Ingemann Nielsen

Uddannelseskonsulent

oin@amu-fyn.dk

Tlf.: 29 67 49 18

Ole Ingemann Nielsen

Brochurer

IPAF kursus - saxlifte og bomlifte

IPAF