Bygge / anlæg

Bygge- og anlægsområdet er en branche med mange job- og udviklingsmuligheder. Inden for området er der altid behov for medarbejdere med en god, kompetent og alsidig uddannelse, samt en realistisk indstilling til et job, som er udfordrende og krævende, og som følger årstidernes skiften.

Kurser indenfor Bygge / anlæg

Bygge / anlæg

Hvilke kurser kan vi tilbyde inden for bygge og anlæg?

Byggeri og anlægsarbejde er i dag en kombination af godt håndværk og højteknologi. Det starter med kreativ tænkning, og det hele udføres af dygtige og tekniske hænder.

Vi tilbyder en række grundlæggende kurser, hvor du opnår et praktisk kendskab til de forskellige arbejdsopgaver på en byggeplads, og hvor du får viden om byggeteknik, arbejdsmetoder, tegningsforståelse, materialer og sikkerhed. Kurserne er meritgivende til struktøruddannelsens bygge- og anlægslinjer.

Vi kan uddanne og certificere inden for følgende områder:

Tilskud til AMU-kurser

Det er muligt at få 65 kr. i tilskud til AMU-kurser pr. time pr. medarbejder. Dette gælder for medlemmer af 3F, Blik og Rør, Dansk Metal og Dansk El-forbund, der er ansat på overenskomster med Dansk Byggeri, Byggefagenes Kooperative Landssammenslutning.
Læs mere HER

Adgangsveje for erfarne inden bygge og anlæg

Der er specielle adgangsveje for kursister, der har erfaring fra branchen. Der kan være særlige adgangsbetingelser på nogle af vores kurser og uddannelser, som fx meritnedsættelse af uddannelsestiden. Ring til os og hør nærmere om dette.

Kompetenceafklaring

Hør også mere om vores individuelle kompetenceafklaring, hvor formålet er at afklare den enkelte medarbejders tekniske og faglige kvalifikationer samt almene og sociale færdigheder. Kompetenceafklaringen bruger vi efterfølgende til at tilrettelægge en uddannelsesindsats for den enkelte medarbejder.

Prøver i AMU

Der er for mange af vores kurser mulighed for at aflægge en prøve, som efterfølgende vil udløse et AMU-bevis. Alternativt vil du efter kurset modtage et deltagerbevis.

Læs mere om Prøver i AMU.

Ole Ingemann Nielsen

Uddannelseskonsulent

oin@amu-fyn.dk

Tlf.: 29 67 49 18

Ole Ingemann Nielsen

Brochurer

Kursuskatalog bygge/anlæg

Kursuskatalog bygge/anlæg

"Uddannelsesmagasinet "Skurvognen"

Nyeste udgave af vores Magasin "Skurvognen" med nyt om bygge-/anlægskurser og det grønne område. 

Magasinet Skurvognen

Nyheder indenfor Bygge / anlæg