AMU Fyn
SØG KURSUS
Seneste nyt

Tillykke til chauførerne fra Keolis og Fynbus

AMU-Fyn ønsker tillykke til de 8 buschauffører fra Keolis og 1 fra Fynbus, der har bestået deres svendeprøve på AMU-Fyn som faglærte buschauffør: Fra venstre: Faglærer Morten Lynge Karmisholt - Alireza

Læs mere

IT

I det moderne samfund kommer vi ikke uden om IT. Snart har hver en gadelygte en computer indbygget. Vær med i front og styrk dine kendskaber og viden inden for IT.
Du har sikert hørt om det. De andre snakker om det... Hvad er det for noget..... den der " Digitale signatur"... " Netborgeren"..... " e-Boksen".. osv osv.


Er du nybegynder og har brug for de grundlæggende færdigheder eller er du den avancerede som gerne vil mere endnu, så finder du i menuen til venstre netop det kursus som bringer dig videre, eller deltag på vore åbne værksteder hvor du selv bestemmer indhold og tempo.

Konkrete muligheder:

  • Lær kunsten med digitale billeder (evt. taget med dit eget digitale kamera)
  • Udnyt den digitale signatur. Få din ejendomsvurdering, skattepapirer o.m.a. via computeren

Som standardprogrammel bruger vi kontorpakken MS Office 2013 på Windows 8. For grupper af interesserede kan vi tilrettelægge undervisningen i andre udvalgte officepakker.

Åbne kurser: Nemt og fleksibelt

- ring til vore kursussekretærer og vi tilrettelægger et totalt fleksibelt forløb - tlf. 6613 6670.

Hovedideen i åbne kurser er at afvikle kurser, hvor vi afdækker hvilke elementer, der skal indgå og så vil undervisningen tag udgangspunkt her og arbejde videre med det relevante - efter klare målsætninger om de kvalifikationer deltageren skal være i besiddelse af ved kursets slutning.

Det betyder at åbne kurser kan vare fra få dage til flere uge - evt. afbrudt af perioder hjemme i virksomheden. Vi underviser i samtlige moduler, afhængig af kursisternes behov.

Vi har mulighed for at strikke kurserne sammen på mange måder, så hvis du er interesseret i et kursus, der ikke befinder sig på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte Soheila Sharegh på mobil 2210 4117.

Kontakt AMU-Fyn på tlf. 66 13 66 70 for tilmelding.

Kontakt os

ADRESSE OG TELEFONTIDER

Telefontid:

Mandag til fredag 07.30 - 15:20
Lør-Søn Lukket

Vi bor her:
Petersmindevej 50
5000 Odense C
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 66 13 73 70 
amu-fyn@amu-fyn.dk


C. F. Tietgens Boulevard 27
5220 Odense SØ
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 63 13 53 99
amu-fyn@amu-fyn.dk